Werknemers Werkgevers
Schrijf je in
Werknemers Vacatures Grondwerker
1 van 6

Grondwerker

Aan de slag als grondwerker bij JobShift

JobShift is in 2007 opgericht door mensen uit de praktijk en heeft een groot netwerk met diversen opdrachtgevers opgebouwd. Wij helpen u aan de baan of opdracht die het beste bij u past. Of u nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, bij jobshift heeft u als grondwerker de keuze!

 

JobShift zoekt constant naar ervaren kandidaten voor de functie grondwerker, niet iedereen is grondwerker. JobShift is ervan overtuigd dat een goede grondwerker bepalend is voor een goed verloop van een project. JobShift staat voor een stuk kwaliteit en u kan hier deel vanuit maken.

 

Als grondwerker moet u o.a. pvc en beton leidingwerk aanleggen voor hemelwaterafvoer of riolering of heeft u meer ervaring met het graven van sleuven en gaten waarna deze moeten worden gedicht en afgewerkt? Andere werkzaamheden zijn het voorsteken bij graafwerkzaamheden van graafmachines en grond egalisatie d.m.v. een laser.

 

De opdrachtgevers van jobshift zijn voornamlijk werkzaam in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

 

Bent u de grondwerker die JobShift zoekt? Reageer dan snel en laat u verrassen door de persoonlijke aanpak van JobShift.

Functie eisen:
  • VCA
  • Rijbewijs
  • Positieve werkhouding