Actueel
AK Verhuur: ‘Jobshift onderscheidt zich in snelheid en kwaliteit!’

23-02-2023

Bram van der Knijff is eigenaar van AK Verhuur V.O.F. uit Capelle aan den IJssel. Het bedrijf verhuurt onder andere kraanmachinisten, grondwerkers en shovelmachinisten aan klanten die door het hele land werken hebben. Sinds een jaar werkt hij samen met Jobshift om invulling te geven aan zijn team. Bram: “De samenwerking verloopt echt hartstikke goed!”

We bellen Bram aan het einde van de werkdag wanneer hij onderweg is vanuit Haarlem. “Ik werk zelf ook mee op verschillende klussen. Het kantoorwerk doet mijn vrouw,” vertelt hij ons. “Het team van AK Verhuur bestaat uit zo’n 15 eigen mensen, zzp’ers en inleners, uitlopend naar 20 mensen. We werken voor een grote kring vaste klanten die door het hele land werkzaam zijn. Zo gaan we van Overijssel tot en met Zeeland. Die klanten weten ons te vinden voor veel verschillende werkzaamheden, zoals laden en lossen van binnenvaartschepen (op- en overslagwerk) en grondwerk in de grond-, weg- en waterbouw.”

Vaste teams
Bram vervolgt: “Voor deze opdrachten hebben we goede mensen nodig. We maken gebruik van onze vaste mensen en zzp’ers. We proberen onze jongens zo veel mogelijk met dezelfde opdrachtgevers mee te laten gaan, zodat er vaste teams ontstaan. Het komt wel eens voor dat een opdrachtgever op zeer korte termijn, vaak al de volgende dag, een paar extra handen nodig heeft. Dan moeten we snel kunnen schakelen. In deze gevallen vallen we terug op Jobshift en bellen we Jorrit.”

Ander verhaal
“We zijn vorig jaar in contact gekomen met Jobshift. Wij zijn op zoek naar allround grondwerkers die bijvoorbeeld zelfstandig huisaansluitingen kunnen maken en kolken kunnen zetten. Daarvoor hadden we wel wat contacten met uitzendbureaus, maar die leverden standaard grondwerkers waar we niet naar op zoek waren. Dat zorgde ervoor dat ik niet stond te springen om te werken met uitzendbureaus. Jobshift is gelukkig een totaal ander verhaal!”

Snelheid en kwaliteit
“Als ik Jorrit bel, dan weet ik dat het goed komt,” zegt Bram lachend. “Ze leveren goede krachten die kennis hebben van het werk en goed zijn voorbereid op de opdracht. Dat is echt een verademing, want ik wil me geen zorgen maken om de mensen die bij onze opdrachtgevers aan de slag gaan. Daarnaast hebben we met Jobshift een korte lijn, waardoor we snel kunnen schakelen. Dat is ook nodig, want in onze branche gaat alles in sneltreinvaart. Het is heel fijn om te merken dat ik in Jobshift een partner heb gevonden die dat snapt en mee kan in de snelheid en kwaliteit!”

Benieuwd of wij ook iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

AK Verhuur Bram van der Knijff

"Ik kan blind op ze vertrouwen en ze zijn zeer bevlogen."

Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM