Actueel
‘Jobshift kan goed inschatten of een medewerker bij ons past!’

17-11-2022

Bart van Grieken is met zijn gelijknamige bedrijf al sinds de jaren negentig van de vorige eeuw werkzaam in infra, wegenbouw en aannemerij. Zolang wij bestaan, maakt Bart gebruik van onze diensten!

“Ik ken Jobshift via via”, vertelt Bart. “Al die jaren lopen er altijd wel een aantal van hun mensen op projecten waar wij aan het werk zijn!”

Zelfde specialisme
“In het begin probeer je wat, en voor je het weet loopt het uit de hand”, lacht Bart. “Zonder gekheid: ons werk sluit naadloos op elkaar aan en daar doen we beide ons voordeel mee. Wij werken in de ondergrondse infrastructuur en Jobshift is gespecialiseerd in bouw, groenvoorziening en grond- weg- en waterbouw. Dan is onze samenwerking best logisch!”

Moet passen
Bart: “Ik denk dat er voortdurend een man of vier, vijf via Jobshift bij ons aan de slag zijn. Het zijn vaak dezelfde mensen en de meesten werken al jaren voor ons. Het gaat wat mij betreft vooral ook om de klik. We moeten bij elkaar passen. De kracht van Jobshift is dat zij die inschatting over het algemeen heel goed kunnen maken!”

Overzichtelijk omvang
BVG werkt met drie mensen op kantoor: iemand voor de administratie en boekhouding, iemand voor de planning en Bart neemt de werken aan. “In totaal lopen er ongeveer zeventig man voor ons op de projecten waaraan we werken. Dan vind ik het belangrijk dat de onderlinge chemie goed is”, legt Bart uit. “Het voordeel van Jobshift, behalve hun specialisme in grondwerk, is dat hun omvang overzichtelijk is. Dat zorgt voor een ‘familiegevoel’. Daardoor kennen ze de mensen echt die voor hen werken. Enerzijds betekent dat inzicht in de kwaliteiten van de medewerkers, anderzijds dat ze hun mensen niet als ‘nummers’ behandelen.”

Maatwerk of uitproberen
Bart: “Daarom durf ik ook wel eens iemand uit te proberen, wiens profiel niet helemaal aansluit bij mijn vraag. Wanneer Jobshift zegt dat iemand weliswaar onervaren is, maar wel ‘een goede kop’ heeft, is dat ook wat waard! En we komen in zo’n situatie altijd tot een aanvaardbaar compromis. De andere kant is een allround en vakbekwaam medewerker: maatwerk past natuurlijk ook!”

Auto van de zaak
“Wij kloppen bij Jobshift voornamelijk aan voor grondwerkers. Het komt weleens voor dat we op zoek zijn naar een kraanmachinist en zij iemand voor ons hebben, maar dat zijn uitzonderingen. Wij werken grofweg in de driehoek Den Haag-Rotterdam-Utrecht. De mensen van Jobshift rijden met hun eigen auto van de zaak naar het werk! Verder is alles ook prima verzorgd door Jobshift. Op maandag geven wij de gewerkte uren door en dat wordt keurig afgehandeld. Wat mij betreft gaan we lekker door samen: het gaat altijd goed!”

Ben jij als grondwerker op zoek naar een baan? Neem dan contact met ons op!

Bart van Grieken

"Het voordeel van Jobshift, behalve hun specialisme in grondwerk, is dat hun omvang overzichtelijk is. Dat zorgt voor een ‘familiegevoel’."

Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM