Actueel
De selectieprocedure van Jobshift

15-12-2022

Onze selectieprocedure bestaat uit een aantal overzichtelijke stappen: in dit artikel geven wij een beeld hoe wij in contact komen met kandidaten en hoe het traject er vervolgens uitziet. Ook benoemen we een aantal selectiecriteria!

Wij worden door een kandidaat benaderd: telefonisch, via e-mail of via onze website. Andersom kan natuurlijk ook, wanneer wij zelf een kandidaat hebben gevonden. Dat kan langs verschillende kanalen!

Persoonlijk gesprek
Tijdens een persoonlijk gesprek vragen we de kandidaat naar zijn kwaliteiten, ervaringen, ambities en voorkeuren. Bovendien checken we of de werkzoekende in het bezit is van de juiste diploma’s óf bereid is deze te behalen.

Goed gevoel
Wij hechten veel waarde aan de ‘juiste match’: we vinden het belangrijk dat we degene die we naar onze opdrachtgevers sturen een beetje kennen! Wanneer er wederzijds een goed gevoel is, vullen we alle benodigde papieren in en gaan we direct voor de kandidaat aan de slag!

Ervaringen
Tot slot vinden we het uiteraard belangrijk dat we gekwalificeerde mensen aan het werk zetten. Daarom vragen we naar specifieke ervaringen in het grondwerk, in het voorsteken bij kabels, in straatwerk of naar ervaring met machines.

Zijn er geen vraagtekens meer en voelt het voor beide partijen goed? Dan kun je binnen no-time aan het werk! 

Ben jij enthousiast om in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw te werken? Neem dan contact met ons op. We gaan graag deze selectieprocedure met je aan! 

selectieprocedure Jobshift

"Wij hechten veel waarde aan de 'juiste match'."

Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM