Actueel
Demir: Nederlands is niet noodzakelijk

03-11-2022

Demir is van Bulgaarse afkomst. Met zijn vrouw en kinderen woont hij al jarenlang in Den Haag. Zijn hobby’s zijn vooral verschillende sporten bekijken op televisie: paardenraces en gewichtheffen. En hij kijkt graag naar films. Demir spreekt basis Nederlands, maar verstaat het wel en hij werkt al geruime tijd voor Jobshift!

Demir heeft ook al twee landgenoten aangedragen als collega’s bij Jobshift. We hebben hem een aantal vragen gesteld.

Waar werk je via Jobshift en wat zijn je werkzaamheden?
“Ik werk op verschillende locaties. Omdat ik in Den Haag woon, werk ik vaak in de omgeving van Den Haag. Af en toe wel eens wat verder weg, maar dat vind ik niet erg. Ik doe eigenlijk heel veel. Zoals rioleringswerk, huisaansluitingen. Ik bestuur ook de kleine dumper en ik help  de kraanmachinist. Ik ben een allround-grondwerker.”

Hoe bevallen je werkzaamheden?
“Omdat ik een allround-grondwerker ben, zijn mijn werkzaamheden ook afwisselend. Dat vind ik erg leuk, want elke dag hetzelfde werk doen zou saai worden.”

Wat is je ervaring met de dienstverlening van Jobshift?
“Ik werk al jaren bij Jobshift en ik heb een goede band met de medewerkers. Ze helpen mij met alles! Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van de spullen die ik nodig heb. Verder betalen ze altijd op tijd en regelen ze alles rond het werk perfect.”

Zou je anderen Jobshift aanbevelen en waarom?
“Zeker! Jobshift geeft gewoon eerlijk aan wat mogelijk is. Je weet waar je aan toe bent. Als ik mij bij een klus niet prettig voel, of ik word niet goed behandeld, dan geef ik dat aan: de volgende dag werk ik dan ergens anders. Dat is super fijn. Ze willen altijd het beste voor hun medewerkers.”

Ken jij ook mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal, maar die graag willen werken in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw? Neem dan contact met ons op!

Demir

"Ik werk al jaren bij Jobshift en ik heb een goede band met de medewerkers. Ze helpen mij met alles!"

Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM