Actueel
‘Doorzetters die graag willen!’

28-04-2022

De functie ‘grondwerker’ staat bij ons onder de doorlopende vacatures: er is altijd vraag naar goede grondwerkers! Onze sales intercedent Robbie Nagtegaal legt uit op basis van welke voorwaarden wij grondwerkers selecteren voor onze opdrachtgevers.

Onze grondwerkers zijn van alle markten thuis en voeren het werk op verschillende locaties uit: voornamelijk in de regio’s Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Gevarieerd
“Grondwerker is een zeer gevarieerde baan”, begint Robbie. “Je assisteert bijvoorbeeld de kraanmachinist door het voorsteken en zichtbaar maken van de kabels en leidingen. Daarnaast ondersteun je die kraanmachinist met allerhande werkzaamheden. Je wordt ingezet bij huisaansluitingen, zoals het doorvoeren van bedradingen. Afhankelijk van je ervaring, behoort het aanleggen van nieuwe rioleringen ook tot de opties!”

Rijbewijs
Robbie: “Wanneer je door ons als grondwerker ingezet wil worden, is het bezit van een rijbewijs een must! Afhankelijk van het beschikbare werk, word je in de regio ingezet. We streven naar een half uur woon-werkverkeer, waarbij we niet kunnen garanderen dat je kan meerijden. Daarom is een rijbewijs belangrijk.”

Enige ervaring
“Enige ervaring stellen we ook op prijs”, vertelt Robbie. “Dat houdt in dat je weet wat je moet doen wanneer je een opdracht krijgt. Verder laten we het graag afhangen van je eigen inzet: laat het maar zien op de ‘werkvloer’! Daarnaast is het een pré wanneer je in het bezit bent van een VCA-certificaat. Onze ervaring leert dat de meeste grondwerkers al over zo’n certificaat beschikken. En anders bieden wij je de mogelijkheid het certificaat te behalen.”

Uitdaging
Robbie: “Het aantrekkelijke van een baan als grondwerker, is dat je lekker in de buitenlucht fysiek werk verricht. Het fysieke aspect kan ook een uitdaging zijn die je niet moet onderschatten. Maar wij werken graag met doorzetters! Je komt in veel verschillende omgevingen: soms wisselt de locatie en het soort werk per dag en soms werk je weken aan hetzelfde project.”

Ontwikkelen
“Het voordeel van die grote variatie”, besluit Robbie, “is dat je veel en verschillende ervaring opdoet! Je komt overal en je ziet veel verschillende collega’s van wie je allemaal wat kan leren. Daardoor blijf je voortdurend in ontwikkeling. Goed voor jou, en wij vinden het van belang voor je brede inzetbaarheid!”

Ben je geïnteresseerd in een baan als grondwerker? Reageer dan op één van onze doorlopende vacatures.

grondwerker

"Het voordeel van die grote variatie, is dat je veel en verschillende ervaring opdoet!"

Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM