Actueel
‘Dienstverlening waar ik van op aan kan!’

23-09-2022

“De open en eerlijke communicatie met Jobshift waardeer ik zeer.” Simon Hazenbroek is commercieel directeur bij HT Infra. We spreken hem over de samenwerking met Jobshift.

HT Infra is een familiebedrijf wat ruim veertig jaar geleden onder de naam Hazebroek & Tamerus Wegenbouw is opgericht. Het bedrijf werkt voornamelijk voor gemeenten en lokale overheden en heeft zo’n 100 mensen in dienst, verdeeld over eigen medewerkers en flexibele inleenkrachten. De werkzaamheden bestaan uit verschillende projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Zo leggen ze onder andere rioleringen aan en maken ze de omgevingen van woningbouw- of andere nieuwbouwlocaties woonrijp.

SROI
“We werken al sinds 2011 samen met Jobshift. Onze samenwerking begon met een opdracht voor de gemeente Gouda. Die opdracht had een SROI-verplichting. Voor ons was dat, op dat moment, iets nieuws,” vertelt Simon. “Via via zijn we toen bij Jobshift uitgekomen en zij hebben ons geholpen met het invullen van die verplichting. Dat was het begin van een vruchtbare samenwerking.”

Waardevolle toevoeging
Simon: “Ik ben blij met de mensen die Jobshift levert. Wij zetten deze medewerkers vooral in voor onze straatwerkopdrachten. Voor die tak hebben we een flexibele schil nodig, omdat het aanbod in werk sterk kan verschillen. Met de mensen die Jobshift ons levert kunnen we makkelijk en snel reageren op die veranderende vraag. Zij zijn daarmee een waardevolle toevoeging aan ons personeelsbestand. We maken al een flink aantal jaren gebruik van hun inzet en zij zijn daardoor echt een onderdeel van ons team én ons bedrijf.

Altijd op zoek naar de oplossing
“Het contact wat we hebben is altijd efficiënt.” gaat Simon verder. “We bellen elkaar wanneer het nodig is en schakelen samen wanneer er zaken zijn die opgelost moeten worden. Jorrit is daarbij echt een partner die meedenkt en meezoekt naar de beste oplossing voor beide partijen. Ook wanneer het lastiger lijkt te worden behoudt hij het overzicht om de juiste adviezen te geven. Dat waardeer ik in hem.”

Ben je net als HT Infra op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw? Ons uitgebreide netwerk voorziet je van de kwaliteiten waarnaar je op zoek bent, onder de voorwaarden die jou passen. Neem direct contact met ons op.

Jobshift HT Infra
Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM