Actueel
Ideale partner voor werkgevers

25-05-2023

Ben je als werkgever in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw op zoek naar medewerkers? Wil je daarbij volledig ontzorgd worden? Dan is Jobshift je ideale partner!

Wij voorzien in werving & selectie, uitzenden en verzorgen detachering. Daarnaast nemen wij ook de payrolling uit handen.

Werving & selectie
Jobshift beschikt over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Om deze medewerkers aan jouw bedrijf te verbinden, beschikken wij over verschillende constructies. We gaan op zoek naar kandidaten om vacatures binnen je organisatie te vervullen. Je nieuwe medewerker komt direct op je loonlijst, of kan eerst ingehuurd worden.

Uitzendkrachten & detachering
Uitzenden is onze meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Hiermee bieden we een oplossing voor een korte of langere periode. Ook voor langere projecten zoeken wij de juiste mensen. Wij nemen ze in dienst voor de duur van het project of een vooraf afgesproken periode.

Payrolling
Door payrolling te verzorgen, nemen we juridische verplichtingen en werkgeversrisico's over. Wij nemen de administratie en verloning uit handen genomen. Je hebt uitsluitend omkijken naar de werving en selectie, en de begeleiding op de werkplek.

Wil je meer weten over onze dienstverlening of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

diensten werkgevers

'We beschikken over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.'

Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM