Actueel
Ismet: ‘Toegewijde professional in kabelwerk’

22-06-2023

Met veel zzp’ers hebben we een goede en langdurige werkrelatie, zoals met Ismet die al vier jaar via Jobshift werkt aan verschillende opdrachten. Hij is een toegewijde professional in het kabelwerk en wordt tegenwoordig regelmatig ingehuurd om bij te springen op grote projecten.


Kabelwerk
Ismet ontdekte Jobshift vier jaar terug dankzij een kennis die ook via ons werkte. Gedurende deze periode heeft Ismet zijn vaardigheden en ervaring in het kabelwerk verder ontwikkeld. Hij maakt tegenwoordig ook deel uit van een vaste ploeg en wordt regelmatig ingehuurd om in de weekenden bij te springen op grote projecten, waaronder het meerjarige Groene Boog-project in Rotterdam. Het is mooi om te merken dat de zelfstandigen waarmee we samenwerken gevraagd worden voor zulke indrukwekkende projecten en gewaardeerd worden.

Overweging in vaste dienst bij jobshift
Als gevolg van veranderingen in regelgeving voor de ZZP-markt heeft Ismet besloten om zijn mogelijkheden te verkennen en te overwegen over te stappen naar een vast dienstverband bij Jobshift. Zo wordt onder andere in 2023 de zelfstandigenaftrek versneld afgebouwd. Hij waardeert de persoonlijke ondersteuning en de ontwikkelmogelijkheden die Jobshift biedt aan zijn uitzendkrachten en zou graag bij ons willen blijven werken.

Groeien
Bij Jobshift streven we naar een omgeving waarin onze medewerkers kunnen groeien en zich op hun plek voelen. We erkennen de waarde van hun expertise. Daarom ondersteunen we hen in hun loopbaanontwikkeling. We waarderen de inzet en het harde werk van Ismet gedurende deze vier jaar. Zijn vastberadenheid en toewijding hebben geleid tot uitstekende resultaten en tevreden opdrachtgevers. Een mooi voorbeeld waarbij meerdere partijen tevreden zijn!

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden en voordelen van een samenwerking met jobshift, neem dan contact met ons op of kijk direct bij de openstaande vacatures. We staan klaar om je te helpen.

Jobshift B.V. Ismet overzicht

'Bij Jobshift streven we naar een omgeving waarin onze medewerkers kunnen groeien en zich op hun plek voelen'.

Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM