Actueel
Jobshift: werken volgens 7 voordelen

06-07-2023

Bij Jobshift geloven we sterk in de kracht van een persoonlijke benadering, zowel naar onze werknemers als naar onze opdrachtgevers toe. Wij streven ernaar om een optimale werkomgeving te creëren waar iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt. Dit zeggen we niet alleen, maar brengen we ook in de praktijk. Om dit te bereiken, bieden we de volgende unieke voordelen:

1. Gemakkelijk woon-werkverkeer
Werknemers krijgen, indien nodig, een auto met een tankpas voor het woon-werkverkeer. We begrijpen dat reizen naar de werkplek een belangrijk aspect van het dagelijks leven is, en we willen ervoor zorgen dat onze werknemers dit zo gemakkelijk mogelijk kunnen doen.

2. Veiligheid voorop
Alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen worden door ons verzorgd. Daarnaast voorzien we ook in de juiste gereedschappen, zodat onze werknemers hun taken veilig en efficiënt kunnen uitvoeren.

3. Stimulering van persoonlijke groei
Wij moedigen onze werknemers aan zichzelf te blijven ontwikkelen. Daarom bieden we ondersteuning voor het volgen van cursussen en opleidingen. Bovendien houden we de geldigheid van certificaten in de gaten, zodat iedereen steeds op tijd en goed gekwalificeerd is voor hun functie.

4. Wekelijkse verloning
Bij Jobshift ontvangen onze werknemers wekelijks hun salaris. Op die manier beschik je op tijd over je verdiensten, wat weer bijdraagt aan financiële stabiliteit en een betere gemoedsrust.

5. Zorg voor de toekomst
Vanaf de allereerste dag dat je bij ons werkt, neem je deel aan het pensioenfonds STIPP. We willen ervoor zorgen dat onze werknemers ook na hun actieve carrière zorgeloos kunnen blijven genieten.

6. Ervaren kantoorpersoneel
Ons kantoorpersoneel heeft jarenlange ervaring in de sector, waardoor we al onze kandidaten altijd bij de juiste opdrachtgever kunnen plaatsen. We hechten veel belang aan het matchen van de juiste persoon met de juiste baan.

7. Waardering voor ons personeel
Bij Jobshift waarderen we het harde werk en de toewijding van al onze werknemers. Daarom ontvang je als werknemer meerdere keren per jaar een leuke attentie als blijk van onze waardering.

Bij Jobshift streven we ernaar om een werkomgeving te creëren waar iedereen met plezier naartoe komt en zich gewaardeerd voelt. Onze persoonlijke aanpak en voordelen zorgen ervoor dat we een werkgever zijn die het beste voorheeft met zijn werknemers en opdrachtgevers. Wil je ook gebruikmaken van alle voordelen en werken via Jobshift? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op! 

werken volgens 7 voordelen

'Indien nodig, is er een auto met tankpas beschikbaar voor woon-werkverkeer.'

Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM