Actueel
‘Flexibiliteit is prettig voor ons’

13-05-2022

Wij onderhouden al jarenlang een prima relatie met Loon- en verhuurbedrijf Aantjes uit Haastrecht. Steven van Dijk is planner bij Aantjes en heeft vanuit die functie veelvuldig met ons te maken. In dit interview vertelt Steven over de diensten die wij hen leveren.

Loon- en verhuurbedrijf Aantjes is eind jaren zeventig van de vorige eeuw begonnen met het verzorgen van agrarisch loonwerk en de verhuur van graafmachines voor het ingraven van kabels en leidingen. Inmiddels is Aantjes uitgegroeid tot een bedrijf met zo`n 25 medewerkers en een gedegen machinepark. Behalve actief in de agrarische sector, verhuren ze machines, verzorgen ze grond- en straatwerk en doen ze bodemsaneringen.

Uitlopende kwaliteiten
Steven: “Jobshift levert ons voornamelijk medewerkers voor grondwerkzaamheden. Wij zijn doorgaans op zoek naar grondwerkers met uiteenlopende kwaliteiten. Dat varieert van het ingraven van kabels, leidingen en rioleringen, tot het assisteren van stratenmakers. Dan gaat het zowel om langdurige projecten, of om de inzetbaarheid voor een paar dagen.”

Hoogste kwaliteit
“Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit”, zegt Steven. “Maar voor ons is het ook belangrijk hoe een medewerker in ons eigen team past. Soms maken de jongens van Jobshift wekenlang deel uit van één van onze vaste teams. Maar het komt ook voor dat we ze bij verschillende opdrachten inzetten, om piekdrukte of verlof op te vangen.”

Meedenken
Steven: “Wat mij aan de dienstverlening van Jobshift positief opvalt is dat ze communicatief heel sterk zijn. Ze zijn betrouwbaar en ze denken met ons mee. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting wanneer we om een specifieke medewerker vragen, met wie we al goede ervaringen hebben. Jobshift probeert die wens te vervullen, ook als dat betekent dat we gedurende een project van medewerker moeten ruilen!”

Overleggen
“We kunnen altijd goed overleggen met de mensen van Jobshift”, vervolgt Steven. “Ze leveren over het algemeen goede medewerkers en omdat ze met ons meedenken, zijn wij in staat flexibel te werken. Dat is precies wat we willen! Tijdens een dag kunnen zich acute verzoeken voordoen: dan is het prettig dat een partner als Jobshift met ons meedenkt. Ik heb bij Jobshift het gevoel dat ze kwaliteit boven kwantiteit stellen en ook dat is precies wat wij nastreven!”

Lange termijn
Steven: “In principe werken we door heel Nederland, maar in de praktijk is het Zuidwestelijke deel van het land ons kerngebied. Afhankelijk van de omvang van een project, zetten we één of meerdere medewerkers van Jobshift in. Ons uitgangspunt bij het plannen is eigenlijk om een ingehuurde kracht met onze vaste teams mee te laten werken.”

Steven, tot besluit: “Waar wij vaak met ad hoc verzoeken bij Jobshift aankloppen, koesteren we juist onze lange termijn relatie: die is heel waardevol voor ons!”

Loon- en verhuurbedrijf Aantjes

"We kunnen altijd goed overleggen met de mensen van Jobshift."

Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM