Actueel
‘Persoonlijk contact, veel vrijheid en een leuk team’

25-05-2022

Inge Hemmes werkte drie jaar geleden nog als administratief medewerkster bij een woningbouwvereniging. Ze was niet per sé op zoek naar iets anders. Toch werkt ze alweer bijna drie jaar bij Jobshift en heeft ze het erg naar haar zin. Maak kennis met Inge!

“Jorrit van Herpen stond voor de opgave om Jobshift anders in te richten. Hoe dat er in de taakverdeling uit moest zien, wist hij toen ook nog niet helemaal”, vertelt Inge. “Jorrit en mijn echtgenoot kennen elkaar al heel lang en mijn man stelde voor eens met elkaar in gesprek te gaan. We zijn gaan zitten, hebben een kop koffie gedronken en waren er eigenlijk snel uit!”

Taakverdeling
Inge: “Ik ben hier bij Jobshift in het diepe gesprongen. Als administratief medewerkster ben ik vooral een soort duizendpoot, waarbij ik Jorrit ondersteun met allerlei administratieve werkzaamheden. Toen ik net bij Jobshift kwam werken, nam Jorrit voornamelijk de front office op zich. Inmiddels completeert Robbie ons team en zorgen we met zijn drieën dat de werkzaamheden soepel en efficiënt verlopen.”

Duizend-en-één dingen
“Het betekent in de praktijk dat ik de verloning verzorg, facturen afhandel en de gewerkte uren van onze medewerkers verstuur naar de opdrachtgevers. En daarnaast nog duizend-en-één andere dingen!” Inge vervolgt: “Dat werk bevalt mij prima: ik heb veel vrijheid, heb mijn eigen werk en heb veel persoonlijk contact met onze medewerkers én met opdrachtgevers.”

Klein team
Inge: “Wat ik ook erg prettig vind aan mijn werk bij Jobshift, is dat we met een klein team werken. We kunnen veel werk van elkaar overnemen, omdat we goed van elkaar weten wat we aan het doen zijn. En we hebben nauw contact met kandidaten en medewerkers. Het voelt altijd weer als een succes wanneer we weer een nieuwe medewerker hebben geplaatst!”

Ambitie
“Onze ambitie is zoveel mogelijk medewerkers aan een goede baan helpen”, zegt Inge. Daarmee kunnen we dan tegemoet komen aan de steeds groter groeiende vraag naar medewerkers in onze sector! Mijn persoonlijke ambitie is mijn werk zo goed mogelijk te doen: ik ben zorgvuldig, hou van het contact met klanten en medewerkers en ik sta open voor al het werk wat voorbij komt!”

Kamperen
In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin: we hebben twee kinderen, van zes en negen jaar oud. We houden van gezelligheid, met familie en vrienden. In de zomervakantie gaan we graag naar Italië, waar vrienden van ons wonen. Maar ook kamperen in Frankrijk is een favoriet!”

Veranderingen
Inge, tot besluit: “In de afgelopen drie jaar heb ik Jobshift wel degelijk zien veranderen. Robbie is er bijgekomen, we maken inmiddels veelvuldig gebruik van social media en de markt is veranderd. De vraag naar medewerkers in grondwerk en groenvoorziening neemt alleen maar toe: wij hebben genoeg werk te verzetten!”

Inge hemmes

"Onze ambitie is zoveel mogelijk medewerkers aan een goede baan helpen."

Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM