Actueel
De voordelen van een groenvoorziener

08-06-2023

Heb jij ‘groene vingers’ en hou je van een opgeruimde, groene omgeving? Dan bieden wij je de kans te werken als groenvoorziener!

Veel variatie in je werk, in verschillende omgevingen en lekker werken in de buitenlucht. Ervaring is geen directe vereiste. Je leert het werk al doende, waarbij je werkzaamheden onder andere bestaan uit schoffelen, bosmaaien, snoeien en bladblazen.

Fysiek bezig
Jobshift beschikt over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Om deze medewerkers aan jouw bedrijf te verbinden, beschikken wij over verschillende constructies. We gaan op zoek naar kandidaten om vacatures binnen je organisatie te vervullen. Je nieuwe medewerker komt direct op je loonlijst, of kan eerst ingehuurd worden.

Aantrekkelijke werktijden
Ook de werktijden zijn aantrekkelijk: omdat je al op tijd begint, ben je ook al om 16.00 uur klaar. Je werkt doorgaans in een vaste ploeg, waardoor je een vast aanspreekpunt hebt en de werksfeer vertrouwd en gezellig is. Je vervult een voorbeeldfunctie in de wijken waar je werkt en je werk wordt gewaardeerd door de bewoners.

Mooi salaris
Je verdient een mooi salaris, conform CAO hovenier. Als groenvoorziener verdien je bij fulltime € 2250,00 bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Exclusief vakantiegeld en andere netto vergoedingen, zoals reiskosten. Heb je even geen auto tot je beschikking? Geen probleem: die mag je voor zakelijk werkverkeer van ons gebruiken! Klikt het na de proefperiode? Dan ligt er dienstverband in het verschiet!

Wil je meer weten over onze dienstverlening of wil je direct een afspraak maken? Kijk dan bij onze vacatures of neem contact met ons op.

jobshift medewerker web

'Je werkt in een vaste ploeg, waardoor de werksfeer vertrouwd en gezellig aanvoelt.'

Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM