Actueel
‘Een flexibele en zelfstandige werkhouding’

30-06-2022

De vacature voor ‘opperman’ zie je bij ons nogal eens voorbij komen! Het is een veelgevraagde functie in de bouwsector of grond- weg- en waterbouw. Wij bemiddelen dan ook vaak tussen kandidaten en onze opdrachtgevers voor het inzetten van een opperman. Robbie Nagtegaal is onze sales intercedent. Hij legt uit wat wij vragen van, én wat wij een goede opperman te bieden hebben!

Robbie: “Een opperman zorgt bijvoorbeeld voor de aanvoer van materiaal en hulpmiddelen voor de stratenmaker.”

Complete ondersteuning
“In de praktijk komt het erop neer dat je veel meer doet”, vervolgt Robbie. De aanvoer van stenen en zand is een belangrijk onderdeel van alle klussen die voorbijkomen. Maar ook het aanreiken van hulpmiddelen en het vlakken van de ondergrond behoort tot je taken: eigenlijk de complete ondersteuning van een stratenmaker.”

Veiligheid 
Robbie: “We vragen van je dat je aantoonbare werkervaring als opperman hebt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs. Het is een pré wanneer je over een VCA certificaat beschikt of bereid bent dat te halen. Buiten die kwalificaties, kijken we heel erg naar je werkhouding: ben je flexibel en zelfstandig? Onze opdrachtgevers hechten waarde aan een professionele houding wanneer het gaat over gedrag en veiligheid. Omdat veiligheid hoog in ons vaandel staat, is een goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste!”

Voordeel
“Het voordeel van werken via Jobshift”, vervolgt Robbie, “is dat je altijd met een vast contactpersoon te maken hebt. Wekelijks verdien je een marktconform salaris en in overleg is een bedrijfsauto en tankpas mogelijk! Wanneer je nog niet over het VCA certificaat beschikt, ondersteunen we je bij het behalen daarvan. Wij vinden het vanzelfsprekend dat we je voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen en de benodigde handgereedschappen!”

Rijbewijs
Robbie: “De reden dat we expliciet om een rijbewijs en een flexibele werkhouding vragen, is dat we je voor verschillende opdrachtgevers op verschillende plekken in de Randstad kunnen inzetten. Als opperman bij Jobshift werk je in de omgeving van Rotterdam, maar ook in Den Haag of bijvoorbeeld de regio Utrecht!”

Ben je geïnteresseerd in een baan als opperman? Reageer dan op één van onze vacatures!

opperman
Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM