Actueel
‘Het was hoog tijd voor iets nieuws!’

14-04-2022

Wij zijn dit jaar ingegaan met een ‘nieuwe smoel’: onze vraag voor een nieuwe website monde uit in de complete rebranding van onze huisstijl. Door een nieuwe weg in te slaan, willen we onze markt nog beter bedienen!

Jorrit van Herpen is erg tevreden met de nieuwe uitstraling van Jobshift: “We willen op deze manier onze jongere doelgroep beter bereiken.”

Frisse wind
“Wij klopten bij communicatiebureau MM aan met de vraag of zij een nieuwe website voor ons konden ontwikkelen”, vertelt Jorrit. “Maar zij kwamen direct met een wedervraag: was het niet beter terug te gaan naar onze kern? Als antwoord op die vraag kwamen allerlei aanvullende ideeën naar voren. Zo zijn zij aan de slag gegaan en is ons logo aangepast, hebben ze de slogan ‘Altijd voor elkaar’ bedacht en is heel de huisstijl gefinetuned. Bovendien presenteren we ons nu nadrukkelijk op social media. MM had gelijk: na vijftien jaar – zo lang bestaan we alweer! – was het tijd voor een frisse wind.”

Doel
Jorrit: “Het doel van deze rebranding is nadrukkelijk het verbreden van onze kansen. We willen met name nieuwe, jongere kandidaten bereiken. Dan moet je jezelf tonen op social media. Voorheen waren onze uitingen traditioneel en beperkten ze zich tot advertenties of de logo’s op onze auto’s. Nu hebben we een nieuwe website, zijn er vlaggen geplaatst voor ons pand en laten we ons zien op de werkplekken, waar we ‘goodie bags’ uitdelen!”

Resultaten
“We zijn nog relatief kortgeleden deze nieuwe weg ingeslagen”, zegt Jorrit. “Ik vind het dan ook lastig te zeggen of de rebranding al resultaat oplevert. We krijgen likes op onze berichten en onlangs werden we via social media door een kandidaat benaderd. Dat is natuurlijk precies wat we voor ogen hebben: de aanwas van nieuwe kandidaten, waar we onze opdrachtgevers mee kunnen bedienen!”

Kandidaten enthousiasmeren
“Ons doel is kandidaten aan ons binden”, vervolgt Jorrit. “Met behulp van de resultaten van onze social media inzet willen we beter inzichtelijk krijgen hoe kandidaten ons weten te vinden. We hebben een heel brede leeftijdsdoelgroep, maar met dit gerichte middel zijn we in elk geval beter bereikbaar voor jongere kandidaten. We willen bijvoorbeeld veel gebruik maken van beeldmateriaal om kandidaten te enthousiasmeren voor werk in de bouw, groenvoorziening en grond- weg- en waterbouw.”

Jorrit besluit: “Toeval of niet, maar gisteren werden we benaderd door een opdrachtgever die ons via Google had gevonden. Met deze tiptop, professionele rebranding boren we een nieuwe bron aan!”

"Het doel van deze rebranding is nadrukkelijk het verbreden van onze kansen"

Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM