Actueel
De ‘vijf van Jobshift’!

08-09-2022

We weten heel veel redenen te verzinnen waarom je als kandidaat voor Jobshift kunt kiezen. Ben jij op zoek naar een baan in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw? Lees dan vooral verder!

Om het overzichtelijk te houden, benoemen we hier vijf goede redenen om voor Jobshift te kiezen als werknemer:

Persoonlijk
Onze dienstverlening is persoonlijk. De menselijke maat zorgt voor de beste match: dat vinden we niet alleen, dat voeren we uit! Korte lijnen en goed contact zien wij als voorwaarde voor onze samenwerking.

Praktijkervaring
Wij spreken de taal van jouw sector. Door onze praktijkervaring in de bouw, groenvoorziening en grond- weg- en waterbouw weten we precies welk werk bij jou past.

Opleidingsmogelijkheden
Wij zijn dé partner voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Die positie hebben we onder meer bereikt door onze kandidaten volop mogelijkheden tot ontwikkeling te bieden.

Altijd voor elkaar
Expertise, ervaring en service zijn onze basis. Dat merk je als kandidaat: we weten wat je verwacht en dat verzorgen we. Wij zorgen altijd voor elkaar!

Groot netwerk
Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk met veel verschillende opdrachtgevers opgebouwd. Keuze te over voor een leuke job!

Overtuigd door deze vijf redenen? Neem dan contact met ons op!

vijf van jobshift
Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM