Werkgevers

Ben je op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw? Ons uitgebreide netwerk voorziet je van de kwaliteiten waarnaar je op zoek bent, onder de voorwaarden die jou passen.

Uitzenden

Onze meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Dit kan je een oplossing bieden voor een korte of langere periode van onderbezetting. Uitsluitend de kosten voor de daadwerkelijk gewerkte uren worden in rekening gebracht.

Werving & selectie

We gaan op zoek naar kandidaten om vacatures binnen je organisaties te vervullen. Je nieuwe medewerker komt direct op je loonlijst, of kan eerst ingehuurd worden.

Payrolling

Met Payrolling worden juridische verplichtingen en werkgeversrisico's overgenomen. De administratie en verloning worden je uit handen genomen. Het enige wat je doet is de werving en selectie, en de begeleiding op de werkplek.

Detachering

Voor langere projecten gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Wij nemen ze in dienst voor de duur van het project of een vooraf afgesproken periode.

Documenten

Kamer van Koophandel • Uittreksel Handelsregister

Download

SNA • Verklaring van registratie NEN 4400-1

Download

VCU • Registratie certificaat

Download

NBBU • Vrijwaring van inleenaansprakelijkheid

Download
Hulp nodig bij het vinden van talent? 

Wij leveren gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers voor werk in de bouw, groenvoorziening of grond- weg- en waterbouw.

Contact opnemen?

Leeghwaterstraat 13-01
2811 DT
Reeuwijk

Volg ons op social

Wil je zo goed mogelijk op de hoogte blijven? Volg ons op onze social mediakanalen!

Onze certificaten

Deze certificaten benadrukken onze betrouwbaarheid en vakkundigheid:

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Ontwerp & realisatie: MM