Werknemers Werkgevers
Schrijf je in
Jobshift maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Jobshift gebruikt cookies en scripts van Google om je gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
Werknemers Vacatures Betontimmerman
1 van 6

Betontimmerman

JobShift zoekt op korte termijn een betontimmerman!

40 uur per week

 

JobShift is op zoek naar een betontimmerman die ervaring heeft in de betonbouw, in het bezit van rijbewijs B en beschikt over eigen handgereedschap.

 

Als betontimmerman houd jij je bezig met het maken van bekistingen van hout en/of metaal. Jij geeft vorm aan de betonnen bouwelementen, voornamelijk funderingen en de hoofdconstructie (kolommen, vloeren, liftkokers, wanden, balken en lateien) van gebouwen. Je hoeft niet alle werkzaamheden al te kennen, een enthousiaste en zelfstandige werkhouding vinden wij belangrijker.

 

Wij bieden jou:

  • Goed salaris en stipte betaling (wekelijks)
  • Bedrijfsauto in overleg
  • Goed pensioen
  • Hulp bij behalen en/of verlengen VCA-certificaat
  • Langdurige projecten
  • Fulltime werk

 

Over JobShift

JobShift zoekt werk voor mensen, en geen mensen voor werk. We leren jou graag beter kennen zodat we weten welke werkzaamheden en opdrachtgever bij je passen. Samen gaan we voor het beste resultaat: werk waar jij, wij en de opdrachtgever blij mee zijn!

 

Neem contact op!

Ben jij de betontimmerman die wij zoeken? Neem dan contact op met Wouter Lems op telefoonnummer 0182-304040 of reageer via de onderstaande knop.

Functie eisen:
  • Aantoonbare werkervaring
  • Rijbewijs en eigen vervoer
  • VCA