Werknemers Werkgevers
Schrijf je in
Jobshift maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Jobshift gebruikt cookies en scripts van Google om je gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
Werknemers Vacatures Opperman
1 van 6

Opperman

Als Opperman ben je de assistent van de stratenmaker.

40 uur per week

 

JobShift is op zoek naar een opperman die in het bezit is van rijbewijs B en ervaring heeft met de basiswerkzaamheden in de stratenmakerij. Het is een pre als je in het bezit bent van een VCA-certificaat.

 

De werkzaamheden van een opperman zijn erg dankbaar aangezien je aan het eind van de werkdag kan terug kijken op een mooi stuk afgeleverd werk. Voorbeelden van projecten zijn gemeenteonderhoud, ophogen van parkeerterreinen, renovatie van woonwijken en aanleg van nieuwbouwwoonwijken. De stratenmaker leert je de kneepjes van het vak zodat jij na een bepaalde periode kan doorstromen naar de functie stratenmaker!

 

Wij bieden jou:

 • Goed salaris en stipte betaling (wekelijks)
 • Goed pensioen
 • Hulp bij behalen en/of verlengen VCA-certificaat
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Langdurige projecten
 • Fulltime werk
 • Vaste leermeester

 

Over JobShift

JobShift zoekt werk voor mensen, en geen mensen voor werk. We leren jou graag beter kennen zodat we weten welke werkzaamheden en opdrachtgever bij je passen. Samen gaan we voor het beste resultaat: werk waar jij, wij en de opdrachtgever blij mee zijn!

 

Neem contact op!

Ben jij de opperman die wij zoeken? Neem dan contact op met Wouter Lems op telefoonnummer 0182-304040 of reageer via onderstaande knop.

 

 

Functie eisen:
 • Enige ervaring
 • Vca
 • Rijbewijs is gewenst
 • Positieve werkhouding