Werknemers Werkgevers
Schrijf je in
Jobshift maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Jobshift gebruikt cookies en scripts van Google om je gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
Werknemers Vacatures Opperman omgeving Alphen aan den Rijn
1 van 6

Opperman omgeving Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

Aan de slag als opperman bij JobShift!

 

Wat ga je doen?

Als opperman kan je aan het eind van de werkdag terug kijken op een mooi stuk afgeleverd werk. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

 

Oppermannen zijn verantwoordelijk voor de aanvoer van stenen voor zowel stratenmakers als metselaars. Voorbeelden van projecten zijn gemeente onderhoud, ophogen van parkeerterreinen, renovatie van woonwijken en aanleg van nieuwbouwwoonwijken.

 

De stratenmaker leert je de kneepjes van het vak zodat jij na een bepaalde periode kan doorstromen naar de functie stratenmaker!

 

Wij bieden jou:

- een vast contactpersoon

- wekelijks een marktconform salaris

- een bedrijfsauto en tankpas (in overleg)

- hulp bij het behalen en/of verlengen VCA-certificaat

- persoonlijke beschermingsmiddelen en benodigde handgereedschappen

 

Wie ben jij?

Jij bent de opperman die beschikt over:

- een rijbewijs

- VCA certificaat of bereid dit te halen

- aantoonbare werkervaring als opperman

- flexibele en zelfstandige werkhouding

- professionele houding m.b.t. gedrag en veiligheid

- goede beheersing van de Nederlandse taal

 

JobShift

JobShift is het uitzendbureau voor de bouwsector, groenvoorziening en GWW-sector. Wij helpen jou aan de baan of opdracht die het beste bij jou past. Dankzij de praktijkervaring van ons kantoorpersoneel is de juiste match snel gemaakt.

 

Hebben wij een match?

Neem dan contact met ons op via 0182 - 30 40 40 of info@jobshift.nl. Meer informatie vind je op onze website www.jobshift.nl.

 

 

Functie eisen:
  • Rijbewijs
  • VCA certificaat
  • Werkervaring als opperman