Werknemers Werkgevers
Schrijf je in
Jobshift maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Jobshift gebruikt cookies en scripts van Google om je gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
Werknemers Vacatures Mobiele- en/of rupskraanmachinist
1 van 6

Mobiele- en/of rupskraanmachinist

Aan de slag als mobiele- en/of rupskraanmachinist bij een vaste opdrachtgever

Jobshift is voor onze opdrachtgever A. Kwakernaak B.V. op zoek naar een ervaren kraanmachinist op een mobiele- en/of rupskraan. A. Kwakernaak B.V. Is een zelfstandig bedrijf dat al ruim 30 jaar werkzaam is in de grond-, weg- en waterbouw.

 

Als kraanmachinist houdt jij je vooral bezig met; aanleg van kabels en leidingen, bodemsanering, wegen- en bruggenbouw, plaatsen van damwanden en aanleg van natuurparken. 

 

Je bent in het bezit van of bereid tot het behalen van een VCA certificaat. Als kraanmachinist heb je aantoonbare werkervaring met een mobiele- en/of rupskraan en je beschikt over een flexibele instelling, bent stressbestendig, kunt zelfstandig werken en hebt de juiste professionele houding m.b.t. gedrag en veiligheid. 

 

Wij bieden jou:

  • Een uitdagende en afwisselende baan.
  • Fulltime functie met een marktconform salaris en auto van de zaak.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao.
  • Ruimte om je verder te ontwikkelen.
  • Hulp bij behalen en/of verlengen VCA-certificaat

 

Neem contact op!

Heb je interesse in deze functie en ben je de collega die wij zoeken?

 

Mail of stuur je brief naar:

A. Kwakernaak B.V. 

T.a.v. Ton Kwakernaak 

Gravekoopsedijk 2

2811 NL Reeuwijk

ton-kwakernaak@live.nl

 

Je kan natuurlijk ook reageren via de onderstaande knop! 

 

 

Functie eisen:
  • Relevante werkervaring
  • Rijbewijs