Werknemers Werkgevers
Schrijf je in
Jobshift maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Jobshift gebruikt cookies en scripts van Google om je gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
Werknemers Vacatures Grondwerker omgeving Den Haag
1 van 6

Grondwerker omgeving Den Haag

Den Haag

Aan de slag als grondwerker bij JobShift!


Wat ga je doen?
Als grondwerker ben je flexibel. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers, welke diverse projecten/opdrachten aanbieden in de omgeving van Den Haag.

 

Je gaat aan de slag om de basis te leggen voor alle andere grondwerkzaamheden. Denk hierbij aan het voorsteken bij graafwerkzaamheden, voorbereiden van werkzaamheden voor straatwerk en aanbrengen van beschoeiing.

 

Voor een grondwerker is geen dag hetzelfde. Het vervangen van water- en/of gasleidingen, plaatsen en aansluiten van kolken en renovatie of vernieuwen van het riool, zijn ook voorkomende werkzaamheden. Je hoeft niet alle grondwerkzaamheden al te kennen. Een enthousiaste en zelfstandige werkhouding is wat wij zoeken.

 

Wij bieden jou:
- een vast contactpersoon
- wekelijks een marktconform salaris
- een bedrijfsauto en tankpas (in overleg)
- hulp bij het behalen en/of verlengen VCA-certificaat
- persoonlijke beschermingsmiddelen en benodigde handgereedschappen

 

Wie ben jij?
Jij bent de grondwerker die beschikt over:
- een rijbewijs
- VCA certificaat of bereid dit te halen
- aantoonbare werkervaring als grondwerker
- flexibele en zelfstandige werkhouding
- professionele houding m.b.t. gedrag en veiligheid

- goede beheersing van de Nederlandse taal

 

JobShift
JobShift is het uitzendbureau voor de bouwsector, groenvoorziening en GWW-sector.. Wij helpen jou aan de baan of opdracht die het beste bij jou past. Dankzij de praktijkervaring van ons kantoorpersoneel is de juiste match snel gemaakt.

Hebben wij een match?
Neem dan contact met ons op via 0182 – 30 40 40 of info@jobshift.nl. Meer informatie vind je op onze website www.jobshift.nl.

Functie eisen:
  • Rijbewijs
  • VCA certificaat
  • Werkervaring als grondwerker